De Klussenier Ben van Dam

De Klussenier Ben van Dam
De Klussenier Ben van Dam

Marokkostraat 1
2622 CH Delft

Dien uw aanvraag in »

015 214 31 47
06 3976 0496
b.vandam@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27380521

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Ben van Dam, ik ben geboren in Delft en woon hier nog steeds met veel plezier. Ik ben getrouwd met Monique en wij hebben 3 kinderen. Voor Delft en omgeving ben ik beschikbaar voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond de woning.

Na mijn LTS opleiding bouwkunde ben ik gaan werken. Dat betekent dat ik nu ruim 35 jaar werkervaring heb in de bouw waarvan 23 jaar bij één werkgever. Ik heb mezelf opgewerkt tot assistent uitvoerder. Ik ben erg veelzijdig waardoor ik alle facetten van de renovatie- en onderhoudswerkzaamheden zelf kan uitvoeren.

Bent u op zoek naar een vakman voor het vervaardingen van timmerwerk, schilderwerkzaamheden, het realiseren van een complete zolderverbouwing, uitbouw of het plaatsen van dakkapel of dakraam? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt uiteraard voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning bij mij terecht.

Naast de uitvoering van de werkzaamheden voorzie ik u ook graag van deskundig advies, ik verzorg desgewenst de inkoop van het materiaal, en bij grotere projecten of specialistische werkzaamheden verzorg ik (in overleg) de inhuur van derden. Zo heeft u maar één aanspreekpunt. Net zoals mijn collega Klusseniers reken ik geen voorrijkosten en ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Hebt u een verbouwing gepland staan of een kleinere klus? Neem gerust contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Delft voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Deuren afhangen
  • Schilderwerk
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...